tirsdag

BRAHMA KOTELETTER

Brahma koteletter med ost løg og æbler, serveret med løse ris er en nem ret, der serveres i ildfast fad.

Kombinationen af den saftige svinekotelet med smag af karry, løg og smeltet ost er virkelig dejligt sammen med de syrlige æbler.

Opskriften er beregnet til 4 personer

Opskrift : Carolines Køkken

BRAHMA SVINEKOTELETTER

5-6 svinekoteletter uden ben
2-3 æbler
2-3 løg
5-6 skiver ost
100 g smør
salt
peber
karry

Koteletterne steges i smør og krydres med salt, peber og karry. Lægges i et gratinfad eller andet ildfast fad. Herover lægges 5-6 tykke skiver Samsø ost. Løg og æbler skæres i kvarte, brunes i smør og lægges ved siden af koteletterne.
Fadet stilles i ovnen ved 175 grader til osten er smeltet.

Server Brahma svinekoteletter med løse ris til og evt. en skål grøn salat efter årstiden.

VI BAGER GAMMELDAGS

Spise med Mormor

Ingen kommentarer:

Send en kommentar