onsdag

CHOP SUEY

Chop Suey er også en af de gamle opskrifter fra ' Gris på gaflen ', sidst i 50erne. I retten er anvendt stribet flæsk, nudler og selleri.
Danske Slagterier udviklede opskrifterne, der alle indeholdt grisekød, ofte stribet flæsk.

Opskriften er til 4 personer                        

En gris på gaflen opskrift

CHOP SUEY

375 g stribet flæsk
100 g nudler
1/2 selleri
2 mellemstore løg
4 dl bouillon
4 spsk. kinesisk soya

Flæsket skæres i skiver og brunes - tages op - medens de fintskårne løg steges i samme fedt. Sellerien, der er kogt og skåret oi terninger, blandes sammen med flæsk og salt i bouillonen. De kogte nudler tilsættes. Soyaen kommes i. Retten tilsmages med peber.

Spise med Mormor

VI BAGER GAMMELDAGS

Ingen kommentarer:

Send en kommentar