mandag

HEL SVINEFILET MED BARBECUE DRESSING OG ZUCCHINI CRISP

Helstegt svinefilet, glasseret med barbecuedressing er et herligt stykke kød med spændende tilbehør til. Det skal ikke steges for længe, da kødet ellers nemt bliver tørt.

Det glaserede kød serveres, skåret i tykke skiver med sprød zucchini chips og små salater til.

Opskriften er beregnet til 4 personer

Kilde : Leverandør til hverdagens kokke     

HELSTEGT SVINEFILET MED BARBECUE DRESSING OG ZUCCHINI CRISP

barbecue dressing

100 g brun farin
1 1/2 dl ketchut
3 spsk. olie
5 fed hvidløg
2 spsk. jalapenos
1 spsk. soja
2 skalotteløg

1 stk. svinefilet på 750 g
salt
cayennepeber

zucchini crisp

1 squash
2 bagekartofler
1 løg
1 æg
2 spsk. mel
1/2 bundt persille

forskellige slags salat

Til barbecuedressingen blandes farin, ketchup, olie, 3 fed presset hvidløg, hakket jalapenos, soja og finthakkede skalotteløg. Marinaden trækker i nogle timer.
Svinefileten brunes på alle sider på en pande. Krydres med salt og cayennepeber. Sættes i ovnen og steger ved 170 grader i ca. 20 minutter. Tages ud af ovnen og hviler i et kvarters tid.

Svinefileten smøres med et godt lag barbecuedressing og steges igen i ovnen ved 200 grader i ca. 10 minutter.

Til zucchini crisp rives squash, kartofler og løg groft og blandes med æg, presset hvidløg, mel og hakket persille.
På en forvarmet pande steges små flade kager af massen i olie ca. 5 minutter på hver side. De skal være meget sprøde udvendig.

Servér svinefilet, skåret i tykke skiver med de sprøde zucchini chips og små salater, som kan vendes i lidt af marinaden.

Noget om Mad 

VI BAGER GAMMELDAGS



Ingen kommentarer:

Send en kommentar