lørdag

MØRBRAD I OSTESAUCE

Mørbrad med ostesauce og broccoli, serveret rygende varm fra ovnen er en lækker weekend middag, serveret med et godt glas vin til.

Retten er rimelig hurtig at tilberede og så gør den sig færdig i ovnen på en halv times tid, medens man dækker et appetitligt bord imedens.

Opskrift : Carolines Kogebog

MØRBRAD I OSTESAUCE

2 store mørbrad
salt
pebwer
50 g smør
1 pk. frossen broccoli (270 g)

sauce

4 dl piskefløde
1 1/2 spsk. mel
1/2 dl vand
135 g revet ost (Danbo eller Samsø)
salt
paprika
2 tsk. rasp

Mørbraderne skæres i store bæffer og krydres med salt og peber. De brunes i smør på en pande og lægges i et ovnfast fad. Herover lægges den frosne broccoli. Panden koges af med fløde og jævnes med melet, der er rørt ud i vand. Den revne ost tilsættes og der smages til med salt og paprika.
Saucen hældes over retten og der drysses med rasp.
Gratineres i ovnen ca. 1/2 time ved 200 grader.

Serveres med pommes frittes eller godt brød til.

Spise med Mormor

VI BAGER GAMMELDAGS

Ingen kommentarer:

Send en kommentar